top of page
  • Av. Arda Aşık

Bursa İş Hukuku

Güncelleme tarihi: 23 Ara 2020

Bursa’da yaşayan insanların hukuk konusunda yaşadıkları sorunlara çözmek ve kendilerinin lehine sonuçlandırmak için danışmanlık hizmeti de dahil olmak üzere hizmet veren farklı isim ve statülerde işyerleri bulunmaktadır. Avukatlık hizmeti veren avukatlık büroları ve avukatlık web siteleri bu işyerlerindendir.


Bursa İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku


Bursa’da yaşayan ve çalışan insanların sıklıkla iş mahkemelerine başvurarak bazı hukuki haklarını talep ettiği görülmektedir. Ancak yaptıkları bu başvurular çoğu zaman basit gerekçelerle bile red edilerek müracaatta bulunarak dava açan kişilere iade edilebilmektedir. İş hukukunda iade davanın yenilenmesi anlamına gelse de iş hukuk konusunda bilgisi bulunmayan kişilerin sonraki müracaatlarının da iptal olma ihtimalleri bulunmaktadır.


Çalıştığınız iş yerinde çalışıyorken veya ayrıldıktan sonra alamadığınız veya almak istediğiniz haklar için Bursa iş hukuku avukatı size ihtiyacınız olan yardımı verecektir. İster Bursa bireysel iş hukuku alanında olsun isterse tüzel kişilik iş hukuku alanında olsun Bursa İş Hukuku Avukatı ’na web sayfasından veya telefonlarından ulaşarak ihtiyacınız olan tüm hukuki bilgiye ulaşabilirsiniz.


İş Hukuku Avukatı Önemli midir?


İş hukuku ile ilgili davalarda yoğunlaşmış ve bu davaların açılmasında ve sonlandırılmasında avukatlı mesleğini sürdürmüş avukatların iş hukuku davalarında tercih edilmesi çok önemlidir. Çünkü iş hukuku, diğer hukuk türlerinden çok farklıdır. Kanunlarının yükümlülükleri ve davaların sonuçları ile diğer hukuk davalarına göre daha farklı kazanımlar veya kayıplar sağlayan iş hukuku davalarında Bursa iş hukuku avukatı savunduğu kişilere tecrübe ve bilgi birikimi ile en ideal avukatlık hizmetini vermektedir.


Bursa Sicil İş Hukuku Dergisi


Bursa sicil iş hukuku dergisi ile iş hukuku konusunda bazı önemli bilgileri elde etme imkânınız bulunmaktadır Dergiye abone olarak veya internetten takip ederek iş hukuku konusunda avukatlık yardımına ek olarak ayrıca hukuk dergisinden de yardım alabilirsiniz.

23 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page